Наступного року президент має намір сконцентруватися на боротьбі з олігархами, вакцинації від коронавірусу і судовій та інфраструктурній реформах.

Президент Володимир Зеленський у статті для НВ озвучив пріоритети політики на 2022 рік.  

Головним завданням вважає боротьбу з олігархами.   “У травні 2022 року з’явиться максимально чітка червона лінія – для тих, хто вважає ще з 90-х років, що держава – це їхня особиста власність. Почне діяти антиолігархічний закон. Це найпотужніший крок для детінізації економічних та політичних відносин в Україні”, – пише президент.  

Він пригрозив олігархам, що “не прощатиме” їм “змови та схеми”.  

“Цей крок уже зроблено, і назад його не відіграти, що б не намагалися зробити панове олігархи. Можете об’єднуватись у бізнесі, але жодних змов та схем, щоб злити державу, ніхто вам більше не пробачить. І купувати політиків, щоб вибивати собі економічні привілеї, у вас більше не вийде. Закон один для всіх”, – заявив Зеленський.  

Серед інших завдань на наступний рік він назвав продовження кампанії з вакцинації, судової та інфраструктурної реформи.   “Лише повний курс щеплення для абсолютної більшості людей стане передумовою для того, щоб забути про карантин”, – наголосив Зеленський.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я