Представники країн-членів НАТО на екстреному засіданні обговорять нарощування російських військ на кордоні з Україною та безпеку Європи.

Північноатлантична рада проведе зустріч на рівні глав МЗС країн-членів, щоб обговорити нарощування військової могутності Росії біля українських кордонів. Вона запланована на 7 січня, повідомляє прес-служба НАТО.  

“Позачергове віртуальне засідання Північноатлантичної ради на рівні міністрів закордонних справ відбудеться у форматі відеотелеконференції у п’ятницю, 7 січня 2022 року. Міністри закордонних справ країн НАТО обговорять нарощування військової могутності Росії в Україні та навколо неї і безпеки Європи загалом”, – йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що зустріч розпочнеться 7 січня 2022 року о 14:00 і пройде під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.  

Нагадаємо, Путін не зміг дати гарантії ненападу Росії на Україну. Він заявив, що дії РФ залежатимуть від безумовного забезпечення її безпеки.  

Перед цим МЗС Росії опублікувало проекти договору про гарантії безпеки та угоди про заходи гарантування безпеки РФ та держав-членів НАТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я