На авіабазі Рамштайн також обговорять основні етапи організації міжнародної тренувальної місії для ЗСУ.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що союзники працюватимуть разом, щоб тренувати українські сили і задовольнити потреби України у довгостроковій перспективі. Про це він сказав, відкриваючи 5-те засідання Контактної групи з оборони України на авіабазі Рамштайн у Німеччині у четвер, 8 вересня.

“Обличчя війни змінюється, як і місія цієї контактної групи. Ми будемо працювати разом, щоб тренувати українські сили у довгостроковій перспективі. Ми будемо працювати разом, щоб допомогти інтегрувати можливості України і зміцнити її наступальні операції у довгостроковій перспективі. Ми будемо працювати разом, щоб модернізувати нашу оборонну і промислову базу, щоб задовольнити потреби України у довгостроковій перспективі. І ми будемо працювати разом над виробництвом і інноваціями, щоб задовольнити потреби України у самообороні у довгостроковій перспективі”, – зазначив він.

За словами Остіна, під час зустрічі також обговорять основні етапи організації міжнародної тренувальної місії для українських Збройних сил.

Глава Пентагону зазначив, що через чотири місяці після зустрічі першої Контактної групи війна переживає ще один ключовий момент.

“Російські сили продовжують жорстоко обстрілювати українські міста і мирних жителів ракетами й артилерійським вогнем. Але українські сили почали свій контрнаступ на Півдні своєї країни, і вони впроваджують можливості, які ми всі їм надали, щоб допомогти боротися та повернути свою суверенну територію”, – заявив Остін.

Нагадаємо, Вашингтон надасть Україні різні види озброєнь на суму близько 675 мільйонів доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я