У британській розвідці заявляють про посилення дефіциту боєприпасів у Росії.

Як повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані своєї розвідки, відхід Росії із західного берега Дніпра минулого місяця надав ЗСУ можливість завдати удару по додаткових російських матеріально-технічних вузлах і лініях зв’язку, ймовірно, що ця загроза спонукала російських логістів перенести вузли постачання, включно з залізничними пунктами перевалки, далі на південь і схід.

За даними розвідки, російським підрозділам матеріально-технічного забезпечення потрібно буде проводити надто трудомістке навантаження та розвантаження із залізниці на автомобільний транспорт, а рух дорогою в подальшому буде вразливим через українську артилерію.

«Дефіцит боєприпасів у Росії (що посилюється цими проблемами матеріально-технічного забезпечення), ймовірно, є одним із головних чинників, які нині обмежують потенціал Росії відновити ефективні широкомасштабні наземні наступальні операції», – йдеться у повідомленні.

ЗСУ регулярно повідомляють про удари по російських пунктах управління, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, позиціях зенітно-ракетних комплексів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я