Приблизно 400 співробітників російського підрозділу Ericsson залишають компанію через припинення діяльності.

Російська дочірня компанія Ericsson уклала угоду про передачу місцевого бізнесу щодо підтримки клієнтів у Росії компанії, колишніх операційних менеджерів російської «дочки» шведського телеком-гіганта.

«Угода передбачає переведення приблизно 40 співробітників Ericsson, а також певних активів та контрактів, пов’язаних із цим бізнесом. Бізнес із обслуговування клієнтів не передбачає передачі обладнання, програмного забезпечення чи супутніх послуг мобільним операторам у Росії», — йдеться у повідомленні.

Після вторгнення Росії в Україну Ericsson оголосила про призупинення операцій та поставок клієнтам у Росії та планомірне припинення діяльності відповідно до застосовних санкцій. Приблизно 400 співробітників Ерікссон у Росії було звільнено і залишають компанію у зв’язку з припиненням діяльності.

Раніше повідомлялося, що шведська Ericsson ліквідує представництво в Росії до кінця року і звільнить усіх співробітників.

У квітні компанія оголосила, що припиняє діяльність у Росії. У лютому шведська компанія вже заявила про зупинення постачання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я