28 грудня в Кремлі заявили, що РФ нібито залишає собі окуповані українські території навіть у разі “миру” з Україною.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов зазначив, що росіянам потрібно звикати до реалій, де їх чекає поразка.

“Немає ніяких реалій, в яких існують “нові території в складі РФ”. Кремлеспікерам пора вийти зі стану інформаційного марення. Реалії РФ- це ганьба, поразка і її розвал. Без урахування цих реалій ніякої “мирний план” не відбудеться. Спілкуванням з Іблисами “призводить до прикрого випадання з реальності”, – відповів секретар РНБО у своєму Twitter прес-секретарю президента країни-агресора Дмитру Пєскову.

Зазначимо Дмитро Пєсков заявив, що “мир” нібито повинен базуватися на тому, що армія Російської Федерації не буде йти із захоплених територій і повертати контроль над ними Києву.

“Поки немає жодного “мирного плану” України, давайте почнемо з цього. Знову ж таки не може існувати ніякої “мирний план” України, що не враховує сьогоднішніх реалій з російської території, з входженням до складу Росії нових регіонів – чотирьох (Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей на додаток до анексованого Криму – ред.), – цинічно заявив прес-секретар Володимира Путіна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я