ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ

1. Ці правила поширюються на сайт, “UkrNews” (https://ukrnews.org.ua)

2. Усі виключні майнові і немайнові авторські права на інформацію, що розміщується на сайті ” Ukrnews ” належать інтернет-виданню “UkrNews” та авторам публікацій, якщо в тексті не вказується інше. Під інформацією маються на увазі всі матеріали, що розміщуються на сайті – статті, авторські колонки, новини, блоги, інтерв’ю тощо.

3. Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті “UkrNews”, за умови гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу або іншим чітким проявом джерела інформації (плашки, логотипу або повної назви сайту), який видно у першому екрані пристрою (в тому числі смартфону, планшету тощо). Для друкованих видань передрук матеріалів Інтернет-холдингу ” UkrNews ” дозволяється на гонорарній основі та лише за письмової згоди редактора. Для електронних ЗМІ дозволяється використовувати інформацію, розміщену на сайтах Інтернет-холдингу “UkrNews”, за умови усного посилання на першоджерело. Під використанням інформації мається на увазі будь-яке відтворення, републікація, поширення, переробка, переклад, включення його частин до інших творів та інші способи, передбачені Законом України “Про авторське право та суміжні права”.

4. Забороняється будь-яке комерційне використання інформації, відтворення текстів чи їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації.

5. У разі порушення будь-якого пункту цих правил, “UkrNews” залишає за собою право захищати свої права та інтереси шляхом подачі скарг до правоохоронних органів та позовних заяв до судових органів.