За фахом публіцист, піарщик, має проросійські погляди. Протягом 2007-2012 років КУТЕРЕЩИН О.Р. працював у редакції газети «Вечірній Київ», директором та головним редактором якої був у той час КОСТРИЦЯ Роман Васильович, де вони познайомились, та мали тісні зв’язки з екс-першим прем’єр-міністром України АРБУЗОВИМ Сергієм Геннадійовичем.

З 2012 році КУТЕРЕЩИН О.Р. працював в команді АРБУЗОВА С.Г. його прес-секретарем, як в Національному банку України, так і в КМУ, до втечі останнього у 2014 року (з серпня 2012 по серпень 2014 – голова Пресслужби НБУ (при Арбузові); 2013-2014 – Радник з медіа на громадських засадах першого віце-прем’єр-міністра України Арбузова).

З 2014 року по теперішній час продовжив підтримувати тісні контакти з Кострицею Р.В. та при цьому працював за фахом, займаючись публіцистичною діяльністю та піаром (вересень 2014 – грудень 2017 – голова стратегічних проектів в компанії «Рмедіа комунікаційне агентство»; грудень 2017 – липень 2018 – консультант з комунікацій в компанії «Громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні»; липень 2018 – грудень 2020 – експерт/консультант з комунікацій в компанії «Проект ініціатив: Україна: консолідейшин оф СМЕ експорт потеншиал»; з 2020 року по теперішній час значиться як ФОП).

КУТЕРЕЩИН О.Р. систематично отримував від КОСТРИЦІ Р.В. вказівки та поради, вірогідно допомагаючи останньому в організації здійснення деструктивної публіцистичної діяльності, а також фактичному проведенні інформаційно-психологічних операцій РФ проти України.

Враховуючи проросійську позицію КУТЕРЕЩИНА О.Р., тісний зв’язок з особами високого рівня із числа російських пропагандистів, може використовуватись як інформатор та пособник ДРГ РФ. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я