На фотографіях, розміщених на сайті китайської компанії, високий чоловік, ймовірно росіянин, перевіряє бронежилети на фабриці. На своєму сайті Shanghai H Win, виробник захисного спорядження військового призначення повідомив про намір цього чоловіка придбати бронежилети у компанії.

Згідно з митними документами, російські покупці задекларували замовлення на сотні тисяч бронежилетів і шоломів виробництва Shanghai H Win – товари, перераховані в документах, збігаються з тими, що є в онлайн-каталозі компанії.

Такі факти свідчать про те, що Китай, незважаючи на заклики Пекіна до миру, постачає достатню кількість нелетального, але корисного у військовому відношенні обладнання до росії, щоб суттєво вплинути на 17-місячну війну путіна проти України.

Захисного спорядження було б достатньо, щоб екіпірувати багатьох чоловіків, мобілізованих Росією з моменту вторгнення. Крім того, є дрони, які можна використовувати для керування артилерійським вогнем або скидання гранат, а також тепловізійні оптичні приціли для наведення на ворога вночі, пише Politico.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я