За даними Повітряних сил ЗСУ, у середу, 26 липня Україну було атаковано з району Каспійського моря крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, які запустили з восьми стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

“Ракети заходили в повітряний простір України з південно-східного напрямку, йшли на Захід, постійно змінюючи напрямок польоту”, – йдеться в повідомленні.

Повітряні сили стверджують, що силами ППО було знищено 33 крилаті ракети Х-101/Х-555, а також 3 крилаті ракети “Калібр”, які запускали вдень 26 липня.

Також військові повідомляють, що близько сьомої години вечора російські війська з винищувачів запустили чотири ракети “Кинджал” в напрямку Хмельницької області. Як йдеться у дописі Повітряних сил: “Щодо наслідків пусків Х-47 “Кинджал” інформація уточнюється”.

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації повідомляли, що в області було чути звуки вибухів. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомляв, що армія рф під час повітряної тривоги спрямувала ракети в район Старокостянтинова на Хмельниччині. У цьому місті розташована військова авіабаза ЗСУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я